Chat with us, powered by LiveChat The wishlist name can't be left blank

Kijkpunt

Geen winkel, wel artikelen
Een kijkpunt is een echte locatie waar wij onze artikelen offline presenteren. Het geeft u de mogelijkheid om de artikelen uit onze webshop in het echt te bekijken, ervaren, voelen en eventueel direct te bestellen. Bij een kijkpunt van Hekkenwereld worden de nadruk gelegd op zelfbediening*. Het is geen winkel met medewerkers, maar de fysieke presentatie van artikelen uit ons assortiment.


Zelfbediening
Aan ieder artikel in het kijkpunt hangt een kaartje met de naam en QR-code. Deze code kunt u scannen om vervolgens meer informatie zoals prijs en afmetingen te vinden in de webshop. Indien u zelf geen geschikte smartphone of tablet heeft dan kunt u een van onze tablets gebruiken, af te halen bij de receptie. Op deze manier kunt u ook direct uw bestelling in onze webshop plaatsen. Helaas is het niet mogelijk om uw bestelling direct af te halen. Heeft u na uw bezoek nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u altijd even bellen met onze klantenservice: 010-5914444.

Assortiment
In het kijkpunt vindt u een ruime selectie hekken, matten, gaas en onderdelen uit ons assortiment. Hiernaast kunt u ook de artikelen uit de categorie "Tweedehands" bekijken.
Bijna alle artikelen staan gepresenteerd, maar indien u zeker wilt weten of het artikel dat u wilt zien ook echt aanwezig is, neem dan even contact met ons op.

Locatie

Mosterd B.V.
Westgaag 10
3155DE Maasland

Openingstijden
Maandag - vrijdag (m.u.v. feestdagen / bedrijfssluiting):
09:00 - 17:00 uur*
 
*Indien u geholpen wilt worden door een van onze medewerkers, kan dit echter alleen op afspraak. Bel of mail ons!

Wij hopen u graag te verwelkomen bij ons Kijkpunt!
Namens het hele team van Hekkenwereld