The wishlist name can't be left blank

Bezorgen & Afhalen

Elke bestelling is anders, dus afhankelijk van het gewicht en omvang van de bestelling maken we een keuze tussen bezorging per pakket, of bezorging door onze eigen bezorgservice. Voor bestellingen die tuinschermen en/of palen bevatten, moet u mogelijk thuisblijven om de bestelling te ontvangen en te ondertekenen. Omdat we veel waarde hechten aan een vlekkeloze levering van onze producten, bezorgen we alle bestellingen van panelen en palen met onze eigen bezorgservice. Onderdelen worden verzonden via PostNL.

Statusupdate
Kort nadat u uw bestelling (en betaling) heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Daarin worden alle gegevens vermeld. Zodra uw bestelling is verzonden per pakket, of de datum en tijd bekend is dat onze eigen bezorgservice langskomt krijgt u een statusupdate per e-mail van uw bestelling.

Afhalen
Het is ook mogelijk uw bestelling zelf af te halen in het depot in Maasland. Zodra uw bestelling klaarstaat krijgt u een statusupdate per e-mail van uw bestelling. Onze afhaaltijden zijn: Ma-Vr: 09:00-16:00 uur.

Verzendkosten
Voor alle bestellingen voor gelden de volgende verzendkosten:

VerzendkostenNederland
Onderdelen € 7,95 | Gratis boven € 50,-
Tuinschermen/Palen € 49,95
Gratis verzending boven € 500,-
VerzendkostenBelgië / Duitsland
Onderdelen € 18,95
Tuinschermen/Palen € 89,95
Gratis verzending boven € 1500,-
  • * Spoedbestellingen zijn mogelijk voor bepaalde onderdelen met een levertijd van 1 - 2 dagen. Dit is aangegeven bij de levertijd van het artikel voor een meerprijs van €11,95 en zijn alleen mogelijk in Nederland.
  • ** Tuinschermen/palen zijn uitgezonderd voor bezorging op de eilanden.
  • *** De verwachte leverdatum die aangegeven staat bij het product is geen garantie dat dit wordt behaald binnen het gestelde termijn rekening houdende met de voorraadpositie van dat product op dat moment.
  • **** In Duitsland leveren wij alleen in de deelstaten Bremen, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen en Rheinland-Pfalz en houden wij een levertijd van 2-3 weken aan.

Internationaal verzenden
Als u bent gevestigd in het Caribische gebied maar toch óók goedkoop hekwerk van ons wenst te hebben, dan verwijzen wij u graag door Flex International. Met regelmaat kopen klanten bij ons producten en wordt vervolgens het hele logisieke proces voor de klant door Flex International ontzorgt. U kunt bij het bedrijf terecht voor kleine pakketten maar ook voor volle containers hekwerken. Bij het vervoer van containers komt veel kijken, daarbij is een goede voorbereiding belangrijk. Flex International Freight B.V. verzorgt het hele traject, van beginpunt tot eindbestemming. Meer informatie? Klik dan hier.

Levertijd
Wij doen ons uiterste best de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. In de webshop staat de levertijd per artikel in werkdagen weergegeven. Als u meerdere artikelen gecombineerd besteld geldt automatisch het artikel met het langste levertermijn.

* Alle dagen zijn werkdagen
** De verwachte leverdatum die aangegeven staat bij het product is geen garantie dat dit wordt behaald binnen het gestelde termijn rekening houdende met de voorraadpositie van dat product op dat moment.
*** Artikelen waarbij wordt aangegeven dat het maatwerk is, geven we de gemiddelde levertijd aan. De levertijd kan door productie altijd nog maximaal 10 werkdagen langer duren dan staat aangegeven. Dit kan te maken hebben met factoren als productiecapaciteit of invloed van derden.