The wishlist name can't be left blank
houten hek

Informatiepagina

Houten hek

Lees verder!

Houten hek Nederland

De tuin is opgeknapt, de buitenmuren staan weer mooi in de lak, graszaden ontkiemen en rupsen ontpoppen zich tot mooie kleurige vlinders. Klaar voor de zomer! Maar toch ontbreekt er vaak nog iets, wellicht wat meer privacy? Alle omheiningen van houten hek Nederland geven het klassieke tuin-gevoel. Dankzij ons uitgebreide assortiment houten hekken kunnen wij u dit gevoel laten beleven. Houten hek Nederland heeft een aanbod artikelen wat voornamelijk is gemaakt van -de naam zegt het eigenlijk al- hout. Binnen het assortiment schutting heeft u de keuze uit de houtsoorten grenen en douglas. En binnen het aanbod gaaspanelen heeft u de keuze uit verzinkt, vuren, douglas en bangkirai. Natuurlijk is het ook mogelijk om hekwerk pakketten en onderdelen te bestellen. Voor welke keuze heeft uw voorkeur?

Betrouwbare service bij Houten hek Nederland

Bij Houten hek Nederland streven we naar kwaliteit van uw tuin omheining. Naar welk product u bij houten hek Nederland ook naar op zoek bent, wij proberen u zo goed mogelijk te adviseren in het vinden van uw product. Alle producten binnen ons assortiment zijn betaalbaar en van zeer goede kwaliteit & stabiliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide selectie van onze leveranciers kunnen wij deze kernwaarden nastreven. Hiernaast willen we er ook zeker van zijn dat de producten bij ons voordelig geprijsd zijn. Voor ons is het belangrijkste dat u tevreden bent over uw bestelde product. Om dat proces te verspoedigen hebben wij de bestelhulp ontwikkeld. Binnen enkele eenvoudige stappen kan u de droomkeuze samenstellen van uw houten hekwerk. Wanneer u aan de andere kant eerst fysiek een kijkje wil nemen voordat u overgaat tot een bestelling is natuurlijk geen enkel probleem. We hebben namelijk ons allereerste fysieke kijkpunt van Nederland geopend in Maasland. Hierin kunt u onder het genot van een bakkie koffie artikelen uit de webshop bekijken. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op ons kijkpunt! De koffie staat alvast klaar!

 

Een houten hek van Schuttingwereld kopen

Voordelen van een kwalitatief, kwalitatief en duurzaam hek:

 

  • Alle hekken bevatten een montagehandleiding voor eenvoudige montage;
  • Schuttingwereld biedt schuttingen & hekken tegen een aantrekkelijke prijs aan;
  • De meeste voordelige (internationale) vervoer tarieven;
  • Montage zeer eenvoudig door onze uitgebreide montagehandleidingen;
  • Snelle en veilige levering d.m.v. partnership gerenommeerd logistiek partner;
  • Gehele assortiment is uit voorraad leverbaar;
  • Schuttingwereld kopen heeft naast het ruime assortiment schutting ook het grootste assortiment hekwerken van NL. 

schutting kopen schuttingwereld

 

 

Hoe zit het als mijn ideale keuze er niet bij staat?

Stel u nou eens voor dat u hebt gekeken op Schuttingwereld.nl maar dat uw ideale tuinhek er niet tussen staat.. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Wanneer dit het geval is adviseren wij u eens een kijkje te nemen bij de assortimenten binnen onze andere webshops. Dit kan bijvoorbeeld op www.hekkenwereld.nl & www.dubbelstaafmatten.nl. Wanneer u wilt gaan voor een blijvend in prijs verlaagd assortiment adviseren wij u eens een kijkje te nemen op www.gebruiktehekken.nl

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat Houten hek Nederland voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

 

In contact komen met Houten hek Nederland?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@schuttingwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.

Close