The wishlist name can't be left blank
hek winkel curacao

Informatiepagina

Schutting kopen

Lees verder!

Schutting kopen bij Schuttingwereld

Schuttingwereld.nl is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde houten afscheidingen voor in en om de tuin. Schuttingwereld is onderdeel van Mosterd. Wij hebben een compleet en divers assortiment kwalitatieve tuinschermen, hekken en gaaspanelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
 Door een combinatie te maken van een duidelijke webwinkel en snelle klantgerichtheid kan schutting kopen van Schuttingwereld u goed van dienst zijn.

Schutting kopen: ruim en voordelig assortiment

U bent op het punt gekomen dat er wat mist in uw tuin. U vraagt zich af wat er precies mist in uw tuin?
 Staan er bijvoorbeeld te weinig planten in de tuin of bent u uw tegels zat omdat ze een doffe kleur hebben gekregen of misschien omdat er veel onkruid doorheen is gegroeid? Vaak zijn dit de momenten dat u goed gaat nadenken over de vraag: ‘’hoe kan ik mijn tuin of perceel net dat stukje meer geven?’’ Schuttingwereld kopen is bij uitstek het juiste (online) adres om uw tuin te voorzien van een kwalitatieve en voordelige omheining.

Schuttingen kopen: Douglas of Grenen

Schuttingwereld kopen biedt uitkomst als het gaat om het aanbod van schuttingen, hekken, gaaspanelen, pakketten en onderdelen. Ons assortiment schuttingen bestaan uit Grenen en Douglas schuttingen. Grenen is een voordelige houtsoort die veel wordt toegepast. Het hout heeft een klassieke uitstraling en is bruingeel van kleur. Met het juiste onderhoud kan er een geruime tijd genoten worden van deze houtsoort. Het is een vrij zachte houtsoort die makkelijk te verwerken is. Douglas is een populair houtsoort en kan worden toegepast in verschillende constructies zoals schuttingen, buitenverblijven en vlonders. Typerend voor douglas hout is zijn roze tot oranje kleur. Het hout gaat zonder behandeling ongeveer 10-15 jaar mee. Het kan zonder behandeling worden gebruikt maar naar wens ook worden geïmpregneerd of gespoten.

 

Een schutting van Schuttingwereld kopen

Voordelen van een kwalitatief, kwalitatief en duurzame schutting:

 

  • Alle schuttingen bevatten een montagehandleiding voor eenvoudige montage;
  • Schuttingwereld biedt schuttingen & hekken tegen een aantrekkelijke prijs aan;
  • De meeste voordelige (internationale) vervoer tarieven;
  • Montage zeer eenvoudig door onze uitgebreide montagehandleidingen;
  • Snelle en veilige levering d.m.v. partnership gerenommeerd logistiek partner;
  • Gehele assortiment is uit voorraad leverbaar;
  • Schuttingwereld kopen heeft naast het ruime assortiment schutting ook het grootste assortiment hekwerken van NL. 

schutting kopen schuttingwereld

 

 

Twijfels?

Wij bezorgen met onze eigen bezorgservice uw bestellingen tot de deur! Maar mocht u nog twijfelen over welk type, kleur of hoogte van uw schutting, dan kunt u altijd onze locatie bezoeken in Maasland. Zo kunt u de schutting dat u in gedachte heeft in het echt bekijken. Waarschijnlijk maakt dit de keus nog makkelijker!

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat schutting kopen voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

 

In contact komen met schutting kopen Schuttingwereld?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@schuttingwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.

Close