The wishlist name can't be left blank
schutting online bestellen

Informatiepagina

Schutting online bestellen

Lees verder!

Schutting online bestellen; uit het zicht van je buur

Nederland, het land waar we elk jaar weer hopen dat ons een heerlijke zonnige zomer is gegund. Niks fijner dan van de zomer in de tuin te zitten, maar dan wel lekker uit het zicht van andere buren. Daar kan schutting online bestellen bij helpen! Schuttingen worden meestal gebruikt als erfafscheiding of tuinafrastering. Als tuinafrastering biedt een schutting veel privacy en is op te vrolijken met beplanting, die daar tegenaan kan groeien. Een bijkomstigheid is dat een schutting veel sfeer aan je tuin brengt, heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig en is eenvoudig te plaatsen.

Schutting bestellen; ruim assortiment

Bij Schuttingwereld hebben wij een ruim assortiment voor u, waarbij de kwaliteit en stabiliteit van onze schuttingen onze hoogste prioriteit hebben. Alle houtsoorten voor onze schuttingen online bestellen zijn geïmpregneerd, wat gegarandeerd veel plezier oplevert voor u. Heeft u al een kijkje genomen in onze webshop? Daar komt u schuttingen tegen van de houtsoorten Douglas of Grenen. Douglas is de afgelopen razend populair geworden en wordt veelal teruggezien in de hedendaagse tuinen. Douglashout gaat ongeveer 10-15 jaar mee. Grenen zag je vroeger veel in de huiskamers voor het meubilair. Vandaag de dag wordt Grenen veel gebruikt voor schuttingen. Door de klassieke uitstraling is dit type houtsoort zeer gewild. Met het juiste onderhoud heeft u jaren plezier van uw Grenen schutting. Wanneer u aan de andere kant eerst fysiek een kijkje wil nemen voordat u overgaat tot een bestelling is natuurlijk geen enkel probleem. We hebben namelijk ons allereerste fysieke kijkpunt van Nederland geopend in Maasland. Hier kunt u onder het genot van een bakkie koffie alle artikelen uit de webshop bekijken. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op ons kijkpunt! De koffie staat alvast klaar!

Hoe zit het als mijn ideale keuze er niet bij staat?

Stel u nou eens voor dat u hebt gekeken op Schuttingwereld.nl maar dat uw ideale tuinhek er niet tussen staat.. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Wanneer dit het geval is adviseren wij u eens een kijkje te nemen bij de assortimenten binnen onze andere webshops. Dit kan bijvoorbeeld op Hekkenwereld & dubbelstaafmatten. Wanneer u wilt gaan voor een blijvend in prijs verlaagd assortiment adviseren wij u eens een kijkje te nemen op gebruikte hekken. Op deze manier weten we bijna zeker dat we voor iedere smaak en budget een geschikte oplossing hebben!

De houtsoorten Grenen en Douglas

De Grenen schuttingen online bestellen van Schuttingwereld zijn verkrijgbaar in 1 maat (180x180cm), maar met de mogelijkheid tot het kiezen van 15, 19 of 21 planken. Alle Grenen schuttingen zijn geschaafd en niet verkrijgbaar in de ruwe variant. Meer interesse in de ruwere variant? Dan komt u uit bij de ruw bewerkte Douglas schutting. De Douglas schuttingen zijn ook verkrijgbaar in 1 maat (180x180cm), maar met de mogelijkheid tot het kiezen van geschaafd hout of ruwe bewerking.

TIP van Schuttingwereld

Een tip van ons: als de mogelijkheid er is, is ons advies om een tuindeur te plaatsen. Het is handig om de tuin af te sluiten, maar door de mooie vormgeving van de tuindeuren krijg je een mooi geheel. Dan is je schutting helemaal in stijl afgemaakt. Mogelijkheden hiervoor bekijk je hier.

Mogelijkheden tot het online bestellen van uw schutting

Als u úw schuttingen met bijbehorende onderdelen gevonden heeft, kunt u eenvoudig via onze webshop uw schutting online bestellen. Met onze bijzondere service helpt Schuttingwereld je om de schutting samen te stellen. Dit kan met behulp van overzichtelijke stappen. Alle producten van de bestelling worden binnen vijf dagen thuisbezorgd met onze eigen bezorgservice. Bekijk hier onze bestelhulp.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat Schutting tuin Nederland voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

In contact komen met schutting online bestellen?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@schuttingwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.