The wishlist name can't be left blank
schutting plaatsen

Informatiepagina

Schutting plaatsen

Lees verder!

Schuttingen plaatsen; de juiste prijs en kwaliteit

Er zijn zoveel verschillende soorten tuinen, maar wat we haast altijd terugzien is, u raadt het al, de schutting. De meeste mensen kiezen vandaag voor een schutting die vooral privacy biedt, maar de uitstraling moet niet vergeten worden. Dit is echt een bepalend element voor uw tuin. Bij Schutting plaatsen Nederland hebben wij een uitgebreid assortiment als het gaat om tuinschermen, schuttingen en hekwerken. U bent hier aan het juiste (houten) adres om op zoek te gaan naar een mooie schutting van goede kwaliteit, maar ook tegen een voordelige prijs. Voor alle vragen of twijfels kunt u terecht bij ons. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment van Schutting winkel.

Waarom kiest u voor schutting plaatsen bij Schuttingwereld?

Wilt u graag een nieuwe schutting plaatsen in uw tuin? De houten schuttingen van Schuttingwereld zijn erg populair. Maar waarom zou u voor een houten schutting kiezen? Ten eerste geeft een houten schutting een natuurlijke uitstraling. Onze houten schuttingen zijn geïmpregneerd, waardoor een lange levensduur gegarandeerd kan worden. Mits de juiste onderhoud nagestreefd kan worden. Ten tweede biedt Schuttingwereld twee typen schuttingen, waarvan er ongetwijfeld één bij u past. Het derde voordeel is het feit dat onze schuttingen stevig, van hoogwaardige kwaliteit en stabiel zijn. U hoeft dus niet bang te zijn dat de schutting de tuin uitvliegt bij een harde windvlaag. Tevens is een houten schutting zwaarder en steviger dan bijvoorbeeld kunststof, wat voordelig is bij een tuin die minder beschut ligt. Als laatste voordeel is de creativiteit te noemen. Er zijn tal van mogelijkheden om de schutting aan te kleden. Denk hierbij aan schilderen, aankleden met vogelhuisjes, schilderijen of kaarsenstandaards. De schutting is standaard, maar met een eigen persoonlijke ‘touch’ helemaal naar uw eigen zin! Wanneer u aan de andere kant eerst fysiek een kijkje wil nemen voordat u overgaat tot een bestelling is natuurlijk geen enkel probleem. We hebben namelijk ons allereerste fysieke kijkpunt van Nederland geopend in Maasland. Hier kunt u onder het genot van een bakkie koffie alle artikelen uit de webshop bekijken. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op ons kijkpunt! De koffie staat alvast klaar!

Hoe zit het als mijn ideale keuze er niet bij staat?

Stel u nou eens voor dat u hebt gekeken op Schuttingwereld.nl maar dat uw ideale tuinhek er niet tussen staat.. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Wanneer dit het geval is adviseren wij u eens een kijkje te nemen bij de assortimenten binnen onze andere webshops. Dit kan bijvoorbeeld op Hekkenwereld & dubbelstaafmatten. Wanneer u wilt gaan voor een blijvend in prijs verlaagd assortiment adviseren wij u eens een kijkje te nemen op gebruikte hekken. Op deze manier weten we bijna zeker dat we voor iedere smaak en budget een geschikte oplossing hebben!

De kenmerken van de verschillende houtsoorten bij schutting plaatsen

Grenen is een van de meest verkochte houtsoorten in Nederland. Het staat bekend om zijn vlammentekening in het hout. De nerven zijn opvallend en fijn. Het hout heeft een licht gele kleur. De levensduur van grenen is ongeveer 10-15 jaar oud, mits het zorgvuldig behandeld wordt. Dan zal het de levensduur van deze houtsoort aanzienlijk verlengen. Een groot voordeel van grenen is de heerlijke houtgeur, wat je lange tijd in de tuin blijft ruiken. Douglas hout is een van de hardste naaldhoutsoorten van Europa. Het hout heeft een strak uiterlijk, door de fijne nerf van het hout. Een groot voordeel van dit hout is de levensduur. Onbehandeld Douglas hout kan 10-15 jaar meegaan! Houd er wel rekening mee dat onbehandeld Douglashout op den duur grijzig kan uitslaan. Dit kan je voorkomen door het materiaal direct na plaatsen te behandelen met beits of impregneer materiaal. Laat je goed voorlichten door een expert op het gebied van houtsoorten.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat Schutting tuin Nederland voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

In contact komen met schutting plaatsen Nederland?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@schuttingwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.