The wishlist name can't be left blank
schutting tuin

Informatiepagina

Schutting tuin

Lees verder!

Schuttingen voor uw tuin bij Schutting tuin Nederland

U bent zich aan het oriënteren om een schutting aan te schaffen. Verschillende factoren kunnen in deze aanschaf een rol spelen: hoogte, type hout, kwaliteit en prijs. Logisch want u wilt immers de juiste keuze maken. Een schutting moet een aanvulling zijn op uw tuin, het geeft net dat stukje meer. Een stukje extra omheining geeft daarnaast net dat tikje meer privacy. Bij Schutting tuin Nederland hebben wij een uitgebreid assortiment als het gaat om tuinschermen, schuttingen en hekwerken. Doordat schutting tuin een aanbod heeft dat bestaat uit verschillende maten, kleuren en prijzen, is er altijd wel een schutting dat past bij uw specifieke wens. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment van Schutting winkel.

Aan de slag met de bestelhulp van Schutting tuin Nederland

We begrijpen dat het maken van een keuze een lastige kan zijn. Schutting tuin Nederland heeft de bestelhulp ontwikkeld om dit proces voor u te vergemakkelijken. Deze service helpt u online om uw schutting of houten hek samen te stellen. Aan de hand van enkele overzichtelijke stappen selecteert u alle producten die u wilt hebben. Wanneer alles compleet is kunnen we gaan bestellen! Als de bestelling geplaatst is, worden alle producten met onze eigen bezorgservice binnen vijf dagen bij u thuisbezorgd! Zodra uw bestelling is verzonden per pakket, of de datum en tijd bekend is dat onze eigen bezorgservice langskomt krijgt u een statusupdate per e-mail van uw bestelling. Het is ook mogelijk uw bestelling zelf af te halen in het depot in Maasland. Zodra uw bestelling klaarstaat krijgt u een statusupdate per e-mail van uw bestelling. Onze afhaaltijden zijn: Ma-Vr: 09:00-16:00 uur. Wanneer u aan de andere kant eerst fysiek een kijkje wil nemen voordat u overgaat tot een bestelling is natuurlijk geen enkel probleem. We hebben namelijk ons allereerste fysieke kijkpunt van Nederland geopend in Maasland. Hierin kunt u onder het genot van een bakkie koffie artikelen uit de webshop bekijken. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op ons kijkpunt! De koffie staat alvast klaar!

Hoe zit het als mijn ideale keuze er niet bij staat?

Stel u nou eens voor dat u hebt gekeken op Schuttingwereld.nl maar dat uw ideale tuinhek er niet tussen staat.. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Wanneer dit het geval is adviseren wij u eens een kijkje te nemen bij de assortimenten binnen onze andere webshops. Dit kan bijvoorbeeld op Hekkenwereld & dubbelstaafmatten. Wanneer u wilt gaan voor een blijvend in prijs verlaagd assortiment adviseren wij u eens een kijkje te nemen op gebruikte hekken

. .

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat Schutting tuin Nederland voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

In contact komen met schutting tuin Nederland?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@schuttingwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.