The wishlist name can't be left blank
schutting winkel

Informatiepagina

Schutting Winkel

Lees verder!

Schuttingen bij Schutting winkel

Bij Schuttingwereld bieden wij een ruim assortiment aan in producten die alles te maken hebben met uw tuin. Al onze producten hebben één ding gemeen: ze zijn vrijwel allemaal vervaardigd uit hout. Naar welk product bij schutting winkel u ook naar op zoek bent, wij proberen u zo goed mogelijk te adviseren in het vinden van uw product. De producten uit Schutting winkel zijn betaalbaar en van zeer goede kwaliteit. Vooral kwaliteit staat Schutting winkel hoog in het vaandel! Kwaliteit en stabiliteit zijn de twee belangrijkste eisen voor schuttingen, hiernaast willen we er ook zeker van zijn dat de producten bij ons voordelig geprijsd zijn. Wilt u een laag tuin hek die niet uw uitzicht volledig belemmerd? Of liever juist een hoog tuin hek zodat u het gevoel heeft dat u volledig beschermd bent? Wij bieden alle hekken en schuttingen in verschillende kleuren én hoogtes aan. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment van Schutting winkel.

Aan de slag met de bestelhulp van Schutting winkel

Zo, u wilt echt voor de schuttingen of houten hekken van Schutting winkel gaan! Dan gaat de bestelhulp u helpen. Deze bijzondere service helpt u online om uw schutting of houten hek samen te stellen. Aan de hand van enkele overzichtelijke stappen selecteert u alle producten die u wilt hebben. Alles voor uw houten hek of schutting compleet compleet? Dan kunnen we gaan bestellen! Als de bestelling geplaatst is, worden alle producten met onze eigen bezorgservice binnen vijf dagen bij u thuisbezorgd.

Schuttingen bij Schutting winkel: online & fysiek

Natuurlijk is het mogelijk ons assortiment online te bekijken, maar wist u ook al dat wij de mogelijkheid hebben om uw producten fysiek te bezoeken? Wij hebben het allereerste kijkpunt van Nederland geopend, een offline kijk-locatie voor een online winkel! U kunt langskomen bij ons kijkpunt om artikelen uit de webshop te bekijken en eventueel zelf te bestellen. Klik hier voor meer informatie. Kom langs en ervaar het zelf!

Hoe zit het bezorgen bij Schutting Winkel?

Wij van Schutting winkel begrijpen dat iedere bestelling anders is. Afhankelijk van het gewicht en omvang van de bestelling maken we een keuze tussen bezorging per pakket, of bezorging door onze eigen bezorgservice. Voor bestellingen die tuinschermen en/of palen bevatten, moet u mogelijk thuisblijven om de bestelling te ontvangen en te ondertekenen. Omdat we veel waarde hechten aan een vlekkeloze levering van onze producten, bezorgen we alle bestellingen in Nederland en België met onze eigen bezorgservice met een ervaren bezorger. Kort nadat u uw bestelling (en betaling) heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Daarin worden alle gegevens vermeld. Zodra uw bestelling is verzonden per pakket, of de datum en tijd bekend is dat onze eigen bezorgservice langskomt krijgt u een statusupdate per e-mail van uw bestelling. Het is ook mogelijk uw bestelling zelf af te halen in het depot in Maasland. Zodra uw bestelling klaarstaat krijgt u een statusupdate per e-mail van uw bestelling. Onze afhaaltijden zijn: Ma-Vr: 09:00-16:00 uur.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat Schutting winkel voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

In contact komen met schutting bestellen Schuttingwereld?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@schuttingwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.