The wishlist name can't be left blank
schuttingen tuin

Informatiepagina

Schuttingen voor uw tuin

Lees verder!

Schuttingen online bestellen voor uw tuin; uit het zicht van je buur

Daar zit u dan, in uw nieuwe mooie woning met grote tuin. Maar oeps, de inkijk van de buren is wel heel erg groot. Daar moet wat aan gedaan worden! En snel! Snel googelen op ‘’schuttingen’’... en dan komt u al snel uit bij de schuttingen tuin van Schuttingwereld. Maar waarom kiest u eigenlijk voor een schutting en niet voor een hekwerk in uw tuin? Deze dient toch ook als afscheiding van uw erf? Nou, daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Een schutting tuin is meestal gemaakt van hout en een mooie bijkomstigheid hierbij is dat het het zicht ontneemt voor nieuwsgierige buren. Een hekwerk heeft meestal wat meer doorkijk, waardoor het fenomeen ‘’gluren bij de buren’’ een stuk gemakkelijker is. Dit willen we niet, vandaar dat een schutting een geweldige uitkomst biedt voor optimale privacy. Een houten schutting biedt overigens geen garantie voor geen geluidsoverlast van de buurt. Dit gezien het feit dat een schutting niet volledig dicht is, waardoor geluid nog steeds doorlaatbaar is. Een voordeel hiervan is wel, dat beplanting goed kan klimmen tussen de schuttingruimte door. En een mooie schutting én een groene tuin, de ideale combinatie als je het ons vraagt.

Onze schuttingen..

De beste prijs-kwaliteitverhouding is bij Schuttingwereld een vereiste. Wij willen niet dat de klant te veel betaalt voor goede kwaliteit. Daarom hebben wij de kwaliteit van onze schutting heel hoog in het vaandel staan en onze hoogste prioriteit. Onze schuttingen tuin zijn van de houtsoorten Grenen en Douglas. Grenen is verkrijgbaar in de geschaafde variant. Douglas is verkrijgbaar in de geschaafde en ruwe variant. Grenen is de goedkopere houtsoort, die je veel terugziet in het hedendaagse tuinbeeld. Het is een elegante schutting, met een speels uiterlijk. Het is mogelijk om beplanting tegen de schutting te plaatsen. Door de ruimte tussen de planken, biedt dit de mogelijkheid voor de beplanting om ertussen te klimmen en een groen geheel te creëren. De schutting van Douglas hout heeft door zijn warm oranjekleur een prachtig uiterlijk. Het Douglas hout heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, maar een onderhoudsbeurt op zijn tijd, biedt jarenlang plezier van deze schutting. Wanneer u aan de andere kant eerst fysiek een kijkje wil nemen voordat u overgaat tot een bestelling is natuurlijk geen enkel probleem. We hebben namelijk ons allereerste fysieke kijkpunt van Nederland geopend in Maasland. Hier kunt u onder het genot van een bakkie koffie alle artikelen uit de webshop bekijken. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op ons kijkpunt! De koffie staat alvast klaar!

Hoe zit het als mijn ideale keuze er niet bij staat?

Stel u nou eens voor dat u hebt gekeken op Schuttingwereld.nl maar dat uw ideale tuinhek er niet tussen staat.. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Wanneer dit het geval is adviseren wij u eens een kijkje te nemen bij de assortimenten binnen onze andere webshops. Dit kan bijvoorbeeld op Hekkenwereld & dubbelstaafmatten. Wanneer u wilt gaan voor een blijvend in prijs verlaagd assortiment adviseren wij u eens een kijkje te nemen op gebruikte hekken. Op deze manier weten we bijna zeker dat we voor iedere smaak en budget een geschikte oplossing hebben!

De houtsoorten Grenen en Douglas

De Grenen schuttingen online bestellen van Schuttingwereld zijn verkrijgbaar in 1 maat (180x180cm), maar met de mogelijkheid tot het kiezen van 15, 19 of 21 planken. Alle Grenen schuttingen zijn geschaafd en niet verkrijgbaar in de ruwe variant. Meer interesse in de ruwere variant? Dan komt u uit bij de ruw bewerkte Douglas schutting. De Douglas schuttingen zijn ook verkrijgbaar in 1 maat (180x180cm), maar met de mogelijkheid tot het kiezen van geschaafd hout of ruwe bewerking.

''Good fences make good neighbours''

U kent het gezegde vast wel; ‘’goede hekken maken goede buren’’. Dit komt wel goed met de schuttingen van Schuttingwereld. Bestel vandaag nog online de schutting van je dromen. Liever een kijkje nemen voordat de beslissing genomen wordt? Kom gerust langs in onze showroom in Maasland. Dit is het allereerste kijkpunt van Nederland, waarbij je alle artikelen uit de webshop kunt bekijken en eventueel gelijk bestellen. Alle medewerkers van Schuttingwereld hebben alle kennis en ervaring om klaar te staan voor al je vragen.

Bekijk ons aanbod op Social Media

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor hekwerk aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat Schutting tuin Nederland voor u kunt betekenen, of wilt u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

In contact komen met schutting online bestellen?

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw winkelwagen en het goede aantal en type onderdelen? Maak dan even een account aan op de webshop zodat de klantenservice met u mee kan kijken en telefonisch advies kan geven. Een account aanmaken gaat eenvoudig! Klik hier om een account aan te maken. U kunt ons verder mailen op info@schuttingwereld.nl of telefonisch bereiken op 010-5914444.